Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Mindervalidenvakken

In De Kuip zijn meerdere vakken speciaal ingericht voor mindervalide supporters. Voor deze vakken kun je losse wedstrijdkaarten kopen. De beschikbaarheid van losse kaarten is per wedstrijd verschillend. Tevens zijn er rond het stadion meerdere mindervalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie en beschikbaarheid
Op de mindervalidenvakken Y en Z zijn zo’n honderd rolstoelplaatsen beschikbaar. Het merendeel van deze plaatsen is verkocht als seizoenkaart.

Bestellen
Wil je een kaart kopen voor een mindervalidenvak? Dat kan vanaf het moment dat de wedstrijd in de verkoop gaat. Je kunt jouw mindervalidenplaats telefonisch bestellen via:
• Telefonisch: 0900-1908
• WhatsApp: 06-19071908
• Twitter: @VraagFeyenoord

Kosten
Je betaalt voor een mindervalidenplaats een gereduceerd tarief. Neem je een begeleider mee, dan betaalt hij of zij het normale tarief voor een parterreplaats.

Toegang & Parkeren
Als bezoeker van de mindervalidenvakken Y en Z kun je het stadion via toegangspoort 25 betreden. Ook jouw eventuele begeleider gaat via deze toegangspoort naar binnen. Toegangspoort 25 bevindt zich naast het gebouw van Feyenoord Service & Tickets aan de Olympiazijde.

Rond het stadion zijn meerdere mindervalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Deze bevinden zich op openbaar terrein en kunnen daarom helaas niet gereserveerd worden.

Bij een aantal wedstrijden is een gedeelte van de weg afgesloten voor verkeer. Op vertoon van jouw mindervalidenparkeerkaart kun je in de meeste gevallen de afsluiting passeren om de auto op één van de mindervalidenparkeerplaatsen te parkeren. Het is aan de politie om jou deze toegang wel of niet te verlenen.