Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt zondag om 16:45 uur de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Excelsior. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie voetbaldag.

Klik op onderstaande nieuwsartikelen voor meer informatie over de Sophiawedstrijd en het afscheid van Marcos Senesi en Luis Sinisterra.

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 15:15 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. Klik hier voor een plattegrond van De Kuip.

Voor deze wedstrijd zijn alle poorten (met uitzondering van poort 25, Entree Maasgebouw en het uitvak) voor iedereen toegankelijk. Je bent niet verplicht de poortrange op je wedstrijdkaart te volgen. Als jouw poort druk is, krijg je via een rustigere poort ook toegang. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:15 uur.

Vervroegde opening en Rotterdamse middag bij De Vereeniging

De poorten aan de blauwe zijde (40 t/m 42) gaan al om 14:15 uur open. Geheel in stijl met de stadsderby maken we er een gezellige Rotterdamse middag van. Buiten bij de Vereeniging aan de Olympiazijde draait de DJ klassiekers uit Rotterdam. Bij de Vereeniging staat een groot terras opgesteld met verschillende barretjes. Om 16:00 uur betreedt The Blue Band het podium om live hun Youtube-hit ‘Het Volkslied van Rotterdam Zuid’ ten gehore te brengen. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

Alvast dank voor jouw medewerking!