Fanshop
Fanshop

Volg Feyenoord overal

Feyenoord is ook te volgen via onderstaande kanalen

Feyenoord Magazine
Feyenoord Magazine is een schitterend magazine dat achtergronden biedt over de club, de mens achter de voetballer onthult en even afstand neemt van het wekelijkse resultaat. Het blad, dat elf keer per jaar verschijnt, bevat exclusieve interviews en reportages over heden en verleden, met bijzondere fotografie. Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is daarnaast in de winkel verkrijgbaar voor € 3,99. Wil jij Feyenoord Magazine automatisch elf keer per jaar krijgen toegestuurd? Word dan lid van Het Legioen.

Feyenoord Wedstrijdmagazine
Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd kunnen supporters die aan bezoek brengen aan De Kuip vooruitblikken met het gratis Feyenoord Wedstrijdmagazine. Het full colour blad telt 32 pagina’s met onder meer informatie over de komende tegenstander, een interview met een selectiespeler en een miniposter.

Feyenoord Online Wedstrijdmagazine
Leden van Het Legioen ontvangen enkele uren voor een thuiswedstrijd het Feyenoord Online Wedstrijdmagazine in hun mailbox. Hierin vinden supporters het laatste nieuws over de wedstrijd, maar ook video's met spelersinterviews en de mooiste doelpunten uit eerdere duels met de tegenstander van die dag. Het Online Wedstrijdmagazine is zowel te lezen op laptop/pc als op telefoon/tablet. Het magazine is daardoor zowel thuis als onderweg naar het stadion te bekijken en daarmee de ideale voorbereiding voor supporters op de wedstrijd.

Feyenoord TV
Feyenoord TV is elke werkdag te bekijken op het voetbalkanaal Fox Sports Eredivisie. Het clubprogramma biedt een exclusieve kijk achter de schermen bij Feyenoord, met interviews, reportages over heden en verleden en uiteraard veel aandacht voor de gespeelde wedstrijden. Bekijk het actuele uitzendschema van Fox Sports Eredivisie op www.foxsports.nl.

Feyenoord SMS
Wil je overal en altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van het allerlaatste Feyenoord-nieuws? Sms dan BASIS AAN naar 4004 en ontvang het belangrijkste clubnieuws direct op je mobiele telefoon (€ 0,40 per ontvangen bericht). Lees hier meer over de Feyenoord SMS.

Kameraadjes Magazine
Supporters tot veertien jaar die zijn aangemeld bij de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes ontvangen vijf keer per jaar het Kameraadjes Magazine. Hierin lezen de jonge Feyenoorders alles over hun favoriete club. Naast interviews en reportages staat het Kameraadjes Magazine ook boordevol leuke spelletjes. Wil jij vijf keer per jaar het Kameraadjes Magazine ontvangen? Word dan direct lid van Kameraadjes!