Fanshop Tickets

Open dag 2022

De Open Dag is terug! Kom jij ook op zondag 17 juli?

We kunnen vol trots terugblikken op het afgelopen seizoen en met vertrouwen uitkijken naar de start van het seizoen 2022 – 2023. Dat doen we, na een afwezigheid van maar liefst 3 jaar, eindelijk weer met de Open Dag. Dit jaar vindt de Open Dag plaats op zondag 17 juli.

Feyenoord presenteert dan traditiegetrouw de selectie voor het nieuwe seizoen aan haar supporters. Alle nieuwe spelers landen per helikopter op de middenstip van De Kuip. Daarnaast presenteren we dit jaar voor het eerst de selectie van Feyenoord Vrouwen 1. Naast de spelerspresentaties vinden er in en rondom De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uitmaken van een binnen- en buitenprogramma voor jong en oud!

Toegang tot de Open Dag is gratis voor iedereen.

Programma Open Dag 2022 - 2023
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur | Opening Voetbaldorp
11:00 uur | Opening poorten De Kuip en start activiteiten buitenring
13:30 uur | Start binnenprogramma en spelerspresentaties
17:00 uur | Einde Open Dag

Rondleidingen
Tijdens de Open Dag is het mogelijk een verkorte rondleiding te volgen in De Kuip. Deze rondleiding geeft je een kort kijkje achter de schermen. Bezoek onder andere het kleedkamergebied en maak een prachtige foto langs de rand van het veld. Bestel snel je kaarten hier voor de special Open Dag rondleiding want vol is vol.


Parkeren

De parkeerterreinen direct rondom De Kuip (P1 t/m P4) zijn afgesloten door de activiteiten van de Open Dag. Dit betekent dat er geparkeerd moet worden op de overige omliggende parkeerterreinen. Wil je zeker zijn van een parkeerplek, bestel je parkeerkaarten dan hier. Naast de betaalde parkeerplaatsen kan er ook gratis geparkeerd worden aan de Olympiaweg (gratis) en P&R Beverwaard (P10, gratis parkeerplaatsen verkrijgbaar in de ticketshop). Vanaf P&R Beverwaard is een directe tramverbinding richting De Kuip. In tegenstelling tot wedstrijddagen van Feyenoord is het reizen met de tram bij de Open Dag niet gratis. 

Leuke activiteiten

Tijdens de Open Dag zijn er ook partners en sponsoren van Feyenoord aanwezig met leuke activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld de stand van onze hoofdpartner EuroParcs en speel mee met de EuroParcs Vakantie Spelshow. Strijd in tweetallen tegen elkaar en win prachtige vakantie prijzen!
 

Nog geen Kameraadje?
Meld je tijdens de Open Dag aan bij de Kameraadjes en ontvang een Feyenoord-vlag cadeau. Kom langs bij de Kameraadjes-stand voor meer informatie!

Ben jij er weer bij? Houd zondag 17 juli vrij in je agenda.

Wil je op de hoogte blijven van meer informatie over de Open Dag? Bekijk dan regelmatig deze pagina. Tot dan!