Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Bereikbaarheid

Leuk dat je van plan bent om binnenkort naar De Kuip te komen!

Op deze pagina zetten we op een rij hoe je ons stadion het best kunt bereiken per fiets/scooter, deelscooter, openbaar vervoer, auto of met groepen. Vanwege de grote drukte bij wedstrijden en andere Feyenoord-evenementen, raden we je aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer en/of de fiets. Kies via de icoontjes hieronder het vervoersmiddel waarmee je naar De Kuip wilt komen en plan jouw reis!

Met de fiets naar De Kuip Met het Openbaar Vervoer naar De Kuip Met een groep naar De Kuip Met de auto naar De Kuip

Kom je op een niet-wedstrijddag naar De Kuip? Dan vind je hier de voor jou relevante reisinformatie.

Met de fiets naar De Kuip Fiets/scooter

Kom op de fiets of scooter naar het stadion en vermijd hiermee de verkeersdrukte.
In de stalling op P4 kun je je fiets of scooter met toezicht stallen. De stalling is gratis en 3 uur voor aanvang tot 1 uur na afloop van de wedstrijd geopend.  

Ook kun je je fiets of scooter kwijt bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.

 

Deelscooter

Kom jij vanuit de stad met een deelscooter van Felyx of Gosharing? Dan kun je op wedstrijddagen de scooter parkeren ter hoogte van P7/P8. Speciaal voor de wedstrijden hebben deze twee partijen hier een servicegebied neergezet. Het is dus mogelijk om daar je scooter te parkeren. De andere partijen hebben op dit moment nog geen servicegebied rondom het stadion. Meer informatie over Gosharing en Fleyx zijn hier te vinden.

 

Met het Openbaar Vervoer naar De Kuip Openbaar vervoer

De Kuip is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien reis je op wedstrijddagen drie uur vóór en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis in alle tram- en buslijnen van de RET, op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart.

Hieronder zetten we de verschillende openbaar vervoermogelijkheden uitgebreid voor je op een rij. Direct je reis plannen? Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij je graag naar www.9292.nl.

Trein

Het treinstation dat het dichtst bij De Kuip ligt, is NS Station Rotterdam Stadion. Dit station is in gebruik tijdens wedstrijddagen en sommige evenementen. Het ligt direct naast De Kuip en is met een stoptrein te bereiken vanaf Station Rotterdam Centraal en Station Dordrecht Centraal.

NS Station Rotterdam Zuid en NS Station Rotterdam Lombardijen liggen op ongeveer vijftien minuten loopafstand van De Kuip. Deze stations zijn ook tijdens niet-wedstrijddagen in gebruik. Vanaf Rotterdam Lombardijen kun je jouw reis ook per tram vervolgen.

Voor een persoonlijk reisadvies, actuele reistijden en werkzaamheden verwijzen wij je graag naar www.ns.nl.

BUS 12

Wil jij op een makkelijke, goedkope en snelle manier naar De Kuip reizen én voor de deur van het stadion worden afgezet? Neem dan Bus 12, een pendeldienst die op wedstrijddagen vanuit verschillende windrichtingen – Brielle en Sliedrecht, langs vele stops – groepen supporters gezamenlijk naar De Kuip brengt en na afloop weer terugbrengt op de plaats van vertrek.

Lees hier meer over BUS 12.

Tram, bus en metro

De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met tram, bus en/of metro. Bovendien reis je op wedstrijddagen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis in alle tram- en buslijnen van de RET, op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart. Voor de metro dien je in het bezit te zijn van een geldig vervoersbewijs. Hieronder zetten we de verschillende mogelijkheden voor je op een rij. Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij je graag naar www.ret.nl

 


Vanaf NS Station Rotterdam Centraal

Tram
Neem tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.


Vanaf NS Station Rotterdam Blaak

Bus
Neem bus 32 en stap uit bij halte treinstation NS Station Rotterdam Zuid. Vanaf hier is het circa 15 minuten lopen naar De Kuip.


Vanaf NS Station Rotterdam Lombardijen

Tram

  1. Neem tramlijn 2 richting Charlois en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.
  2. Neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf Metrostation Zuidplein

Metro
Neem de metro richting Centraal Station (lijn D) of Den Haag (lijn E). Stap bij station Wilheminaplein over op tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Beverwaard. Stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Bus

  1. Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij halte Hovendaal. Vervolgens loop je via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip.
  2. Neem Bus 77 richting SS Rotterdam en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf P + R Beverwaard

Tram
Neem tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Marconiplein of Rotterdam Centraal en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.


Watertaxi

Op een bijzondere manier naar De Kuip reizen? Watertaxi Rotterdam heeft een aanlegplaats (Stadion Feijenoord) in de nabijheid van De Kuip. Vanaf deze aanlegplaats loop je in minder dan 5 minuten naar het stadion. Je kunt bij verschillende steigers in Rotterdam langs de Maas opstappen. Meer informatie vind je op de website van de Watertaxi.

Met een groep naar De Kuip Groepen

Wil je met een groep (vanaf 20 personen) een thuiswedstrijd van Feyenoord bezoeken? Neem dan contact op met onze Official Supplier Ringelberg Tours. Ringelberg Tours is een specialist in het verzorgen van vervoer op maat en is, in tegenstelling tot veel andere vervoersmaatschappijen, in de gelegenheid om groepen direct bij De Kuip af te zetten en weer op te halen. Het is onder voorbehoud mogelijk om gebruik te maken van de officiële Feyenoord-spelersbus, die in beheer is bij Ringelberg Tours. De bus parkeert op een parkeerplaats op loopafstand van het stadion. Daar zal jij dan ook weer worden opgehaald. 

Ringelberg Tours is op de volgende manieren te bereiken:
Telefoon: 010-4413424 of 0180-423212
E-mail: [email protected]
Website:   www.ringelbergtours.nl

 
Vanuit Brielle/Hellevoetsluis en Sliedrecht kunnen groepen ook gebruik maken van bus 12. Zie hier voor meer info.

Met de auto naar De Kuip Auto

Kom je met de auto naar een thuiswedstrijd of evenement van Feyenoord? Houd in dat geval rekening met grote drukte.

Route naar De Kuip

Parkeren met parkeerkaart

Kom je met de auto en wil je parkeren in de buurt van De Kuip? De parkeerplaatsen P5C en P5G, gelegen in de wijk ‘De Veranda’ (tegenover het stadion) zijn als enige parkeerplaatsen beschikbaar voor de losse verkoop. Een parkeerkaart kost € 15,- en is eenvoudig los te bestellen of eventueel bij te bestellen bij de aankoop van wedstrijdkaarten. De parkeerkaart is te gebruiken vanaf vier uur vóór aanvang van de wedstrijd tot twee uur na afloop. Bestel parkeertkaart Parkeren P5G Parkeren P5C

Parkeren zonder parkeerkaart

Kom je met de auto en heb je geen parkeerkaart of zijn P5C en P5G uitverkocht? Dan adviseren we jou te parkeren op P&R Beverwaard. Kies je voor P&R Beverwaard, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je omzeilt de drukte in de nabijheid van De Kuip;
  • Je parkeert gratis je auto;
  • Je reist op vertoon van je wedstrijd- of seizoenkaart gratis met de tram naar het stadion, waar je voor de deur uitstapt.

Vanaf P+R Beverwaard neem je tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Marconiplein of Rotterdam Centraal en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt, vragen we je om een parkeerplaats te reserveren. Het reserveren van deze parkeerkaart is gratis.

Reserveer hier je parkeerkaart Route naar P&R Beverwaard

Faciliteiten voor mindervaliden

Mindervaliden worden door Feyenoord gastvrij ontvangen. Op vertoon van een geldige landelijke invalideparkeerkaart is het mogelijk om op parkeerterrein P8 (aan de Olympiazijde van De Kuip) te parkeren.

Via de dichtbij P8 gelegen stadionpoort 25 (naast het gebouw van Feyenoord Service & Tickets) heb je vervolgens toegang tot De Kuip, op vertoon van een (persoonsgebonden) mindervalidenseizoenkaart, een begeleidersseizoenkaart of een reguliere wedstrijdkaart.

Parkeren op P8

Kiss & Ride

Wil je iemand afzetten bij De Kuip? Daarvoor zijn twee plekken het meest geschikt:

  • Olympiaweg: rijd aan via de Stadionweg en houd er rekening mee dat de Olympiaweg ter hoogte van het voorplein van De Kuip in beide richtingen is afgesloten.
  • Coen Moulijnweg: gebruik de buslus om kort te parkeren.

Carpoolen

Help jij mee om de drukte rond De Kuip te verminderen? Carpoolen met medesupporters is hiervoor een uitgelezen én gezellige manier!

Op www.parkeerlijn.nl/carpool vind je een overzicht van alle carpoolplaatsen.

Je kunt ook de volgende gratis apps downloaden om in carpoolcontact te komen met andere Feyenoord-supporters:

 

Uber en Taxi

Tevens is het mogelijk om met de taxi/UBER naar het stadion af te reizen. De taxi standplaats bij het stadion is naast P7/P8 (voorplein) . Hier kun je door de taxi’s worden afgezet. Na afloop van de wedstrijd zullen hier de auto’s weer opgesteld staan.