Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Gezinsvakken

Passie voor Feyenoord wordt van generatie op generatie doorgegeven. Kinderen die nu aan de hand van hun vader of moeder naar De Kuip lopen, herhalen dat ritueel decennia later met hun eigen kind. De liefde voor Feyenoord is bij veel families onbeschrijfelijk groot. Wat is er dan mooier om met je hele gezin vanuit hetzelfde vak naar de wedstrijd te kunnen kijken?

Voor deze echte Feyenoord-families heeft Feyenoord speciale vakken gereserveerd: de gezinsvakken. Dit zijn vakken waar kinderen en jongeren tot achttien jaar tegen een gereduceerd tarief samen met twee volwassenen Feyenoord kunnen aanmoedigen. Dus wil je met het hele gezin naar Feyenoord? Koop dan kaarten voor deze gezinsvakken. De gezinsvakken zijn: F, H, CC, DD, OO en PP.

Voor de gezinsvakken zijn de volgende algemene regels van toepassing:

  • Per kind en/of jongere kunnen maximaal twee volwassenen een kaartje kopen;
  • Een kind is iemand die op of na 1 juli 2009 geboren is;
  • Een jongere is iemand die tussen 1 juli 2004 en 30 juni 2009 geboren is;
  • Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen en kunnen bij een begeleider op schoot plaatsnemen. Je hebt dan wel een kaart nodig, die op de dag van de wedstrijd kan worden afgehaald bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets aan de Olympiazijde.
  • Het is verboden om te roken op alle gezinsvakken. We vragen alle rokers op de gezinsvakken rekening te houden met onze jonge supporters door niet te roken op de tribune.