Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Waarom is de seizoenkaart duurder geworden?

Ook Feyenoord heeft te maken met stijgende kosten. Dat komt met name vanwege de hoge inflatie. Om de supporter een optimale voetbalbeleving te kunnen blijven bieden, zal Feyenoord bovendien de aankomende jaren moeten blijven investeren in o.a. het stadion.

Waarom kan ik, als seizoenkaarthouder, in fase 1 geen seizoenkaart meer bijkopen voor iemand anders?

Feyenoord wil dat ook andere supporters, met name leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes, een kans krijgen op de aanschaf van een seizoenkaart. Seizoenkaarthouders kunnen, tegelijk met leden van Het Legioen en Kameraadjes, in fase 3 met voorrang maximaal 1 seizoenkaart bij kopen.

Waarom krijg ik niet meer standaard een hardcopy seizoenkaart?

Feyenoord gaat met de tijd mee. Om die reden starten we vanaf seizoen 2023-2024 standaard met de mobile seizoenkaart. De mobile seizoenkaart is eenvoudig beschikbaar in de officiele Feyenoord App. Voor wie zeer gehecht is aan een hardcopy seizoenkaart is deze nog altijd verkrijgbaar voor € 7,50 en kan gebruikt worden bij de toegangspoorten.


Hoeveel seizoenkaarten stelt Feyenoord beschikbaar voor seizoen 2023-2024?

Feyenoord biedt voor het seizoen 2023-2024 circa 31.000 seizoenkaarten aan. Dit aantal is gekozen om andere supporters, waaronder leden van Het Legioen en Kameraadjes een mogelijkheid te kunnen blijven bieden op losse kaartverkoop. Uiteraard behouden alle huidige seizoenkaarthouders de garantie om hun seizoenkaart te verlengen, ook als het aantal seizoenkaarthouders dan boven de 31.000 uitkomt. Na fase 2 zal worden besloten hoeveel seizoenkaarten Feyenoord nog kan aanbieden aan leden van Het Legioen en Kameraadjes.

Update: Vanwege de enorme vraag naar seizoenkaarten heeft Feyenoord besloten het eerder genoemde maximum van 31.000 seizoenkaarten te verruimen naar 33.000. Op deze manier biedt het Legioen-leden, Kameraadjes Junioren en huidige seizoenkaarthouders die een kaart willen bijkopen, een kans op een seizoenkaart voor 2023-2024. Let op: er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Kan ik nog lid worden van het Legioen om voorrang te krijgen op de verkoop van seizoenkaarten? 

Supporters kunnen tot vrijdag 19 mei 12:00 uur lid worden om op zaterdag 20 mei kans te maken op de aanschaf van een seizoenkaart. Feyenoord benadrukt echter dat, vanwege het massale verlengen door huidige seizoenkaarthouders, er een zeer beperkte beschikbaarheid is. Zodoende kan er geen enkele garantie gegeven worden op de aanschaf van een seizoenkaart. 


Waarom is er geen vroegboekprijs meer?


Feyenoord schept graag duidelijkheid en zorgt voor vereenvoudiging van het aanbod door één type seizoenkaart aan te bieden.


Moet ik lid zijn van Het Legioen om een seizoenkaart te kopen?

Feyenoord werkt met verschillende fases bij de verlenging of aanschaf van een seizoenkaart. Daarbij krijgen eerst huidige seizoenkaarthouders en daarna leden van het Legioen en Kameraadjes, voorrang op de verkoop. Overige supporters, zonder lidmaatschap, kunnen pas een seizoenkaart aanschaffen mits er na de voorrangsperiode nog beschikbaarheid van seizoenkaarten is.


Blijven de netten en palen ook volgend seizoen staan?


Om de veiligheid in het stadion en op het veld te kunnen garanderen ziet Feyenoord zich genoodzaakt bij bepaalde wedstrijden deze maatregelen te treffen. Uiteraard zal Feyenoord er alles aan doen om de palen en netten volgend seizoen niet of nauwelijks te hoeven plaatsen, maar hierover kunnen geen garanties gegeven worden.


Als je vragen hebt over de voorwaarden, neem dan telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908.
Ook zijn wij voor vragen eenvoudig te bereiken via het WhatsApp-nummer 06-1907 1908.