Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Zondag eerste training 2016-2017 in De Kuip

Feyenoord begint aanstaande zondag 26 juni aan de voorbereiding op het seizoen 2016-2017. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt die dag de eerste training af, die plaatsvindt in De Kuip en begint om 12:00 uur. Ben jij van plan de eerste training te bezoeken? Hieronder vind je de belangrijkste bezoekersinformatie.

Toegang
Supporters die naar de eerste training komen, hebben zondag vanaf 10:30 uur (anderhalf uur voor aanvang van de training) via de poorten 19 t/m 24 toegang tot De Kuip. Bij de toegangspoorten vindt een fouillering plaats. Alleen het meenemen van kleine drinkpakjes van max. 30 cl zijn in beperkte hoeveelheden toegestaan. In het stadion kan je vervolgens plaatsnemen op de vakken Q, R, S, T, U en X.

Gezinsvakken
De vakken V en W1, W2, W3 gelden tijdens de eerste training als gezinsvakken. W4 gaat open zodra eerdergenoemde vakken (bijna) vol zitten. De gezinsvakken staan aangegeven met borden.

Mindervaliden
Mindervalide supporters hebben via poort 25 toegang tot het stadion. De training kunnen zij bekijken vanaf vak Z. Ook dit staat aangegeven met borden.

Parkeren
Bezoekers van de eerste training kunnen zondag gratis parkeren bij De Kuip, op de parkeerplaatsen P2 en P3/4.

Vuurwerk niet toegestaan
Net als bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord is het niet toegestaan om vuurwerk (waaronder fakkels en rookpotten) mee te nemen en/of af te steken in het stadion. Tijdens de vorige editie (seizoen 2015-2016) werd er illegaal vuurwerk afgestoken, waaronder zelfs op de gezinsvakken, met als gevolg negentien mensen (volwassenen en kinderen) met brandwonden. De grote hoeveelheid supporters met brandgaten in hun (nieuwe Feyenoord-)kleding niet eens meegerekend. Meer informatie hierover lees je hier. Tijdens de eerste training van Feyenoord zijn de gedragsregels van de club van toepassing.

Nieuwe thuistenue
Wil jij net als de spelers van Feyenoord tijdens de eerste training het nieuwe thuistenue 2016-2017 dragen? Kom dan voor de training langs in een van de Feyenoord Fanshops, waar het nieuwe thuistenue én de nieuwe trainingslijn voor het eerst verkrijgbaar zijn.

Opening nieuwe Fanshop
Het nieuwe thuistenue als eerste hebben? Kom dan vanaf 9:00 uur langs in de nieuwe Fanshop aan het Binnenwegplein in het centrum van Rotterdam. Na de officiële opening door oer-Feyenoorder Jan Boskamp is hier het thuistenue 2016-2017 als eerste verkrijgbaar. Een volledig overzicht van de openingstijden van de vestigingen van de clubwinkels op de dag van de eerste training wordt komende week gepubliceerd op www.feyenoord.nl.

Verkooptrailer
Het nieuwe thuistenue is zondag ook te koop bij een speciale verkooptrailer van de Feyenoord Fanshop. Deze is vanaf 10:30 uur geopend en is te vinden op de gele sector.

Catering
Op de gele sector zijn bij de eerste training tevens enkele verkoopcounters geopend, waar supporters eten en drinken kunnen kopen. Achter vak W is dit eveneens het geval. Supporters kunnen betalen met contant geld of met betaalmunten van het seizoen 2015-2016.

Brasserie De Kuip
Voor een hapje en een drankje kunnen supporters ook terecht in Brasserie De Kuip. Het restaurant op de eerste etage van het Maasgebouw is van 10:30 uur tot 15:00 uur geopend. Supporters hebben toegang via de voorzijde van het Maasgebouw.

Rondleiding
Voorafgaand aan de eerste training vinden er rondleidingen plaats in De Kuip, van 10:00 uur tot 11:00 uur. Reserveren is niet meer mogelijk, er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. 

Loketten Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn zondag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Supporters kunnen hier onder meer terecht om een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen aan te vragen en te betalen.

We zien je zondag graag in De Kuip, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen!