Fanshop Tickets
boskamp_visual_basis

Jan Boskamp opent nieuwe Feyenoord Fanshop

Jan Boskamp opent op zondag 26 juni, de dag van de eerste training van het nieuwe seizoen, om 9:00 uur de nieuwe Feyenoord Fanshop aan het Binnenwegplein in Rotterdam. Tevens wordt die dag het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ gelanceerd.

Supporters die bij de officiële opening het boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ aanschaffen, kunnen dit direct laten signeren door de populaire clubicoon van Feyenoord. Ook de auteur, André van Kats, is aanwezig bij de boeklancering.

Voor het boek heeft Van Kats een jaar lang de club Feyenoord gevolgd door de ogen van ex-speler, tv-analist en volbloedsupporter Jan Boskamp. Hij schetst niet alleen een beeld van de gebeurtenissen op het veld en de hunkering van het legioen naar de titel, maar levert bovenal een humorvol portret van de cultfiguur Jan Boskamp.

Bij de opening van de nieuwe Fanshop zijn tevens het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn van Feyenoord voor het seizoen 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar.

Door de deuren van de nieuwe Fanshop al om 9:00 uur te openen, hebben supporters voldoende tijd om vanaf het Binnenwegplein door te reizen naar De Kuip, waar om 12:00 uur de eerste training van het seizoen begint. Meer bezoekersinformatie over de eerste training wordt later bekend gemaakt.