Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_9076

Volg Feyenoord - Manchester City live

Feyenoord maakt woensdagavond (vanavond) na vijftien jaar haar rentree in de groepsfase van de Champions League. Dat doet de club met een thuiswedstrijd tegen Manchester City in een uitverkochte Kuip, die om 20:45 uur begint. Zit jij vanavond niet in het stadion? Dan zijn er verschillende manieren om de wedstrijd te volgen.

Social media
Via de officiële Feyenoord-kanalen kom je al ruim voor de wedstrijd in de stemming. Op zowel Twitter, Facebook als Instagram volg je het laatste nieuws, bekijk je interviews met spelers en trainers en zie je video’s om in de stemming te komen. Online meepraten? Gebruik de hashtag #feymci.

Feyenoord App
Op www.feyenoord.nl en via de officiële Feyenoord App worden alle social posts en nieuwsberichten in één helder overzicht aangeboden. Tijdens de wedstrijd blijf je via de live statistieken op de hoogte van alle ontwikkelingen. Heb je de pushmeldingen aan staan in de Feyenoord App? Dan ontvang je direct de belangrijkste updates als pushbericht, inclusief goaltune wanneer Feyenoord scoort. Kijk hier voor een overzicht van alle officiële Feyenoord-kanalen.

Televisie
In Nederland worden de Champions League-wedstrijden uitgezonden op Veronica. Zo ook het duel van vanavond. Vanaf 20:00 uur wordt op Veronica met studiogasten voorbeschouwd op Feyenoord – Manchester City. Vanaf 20:45 uur is het duel rechtstreeks te bekijken.

Radio
Niet in de gelegenheid om de wedstrijd via social media of televisie te volgen? Een live radioverslag van Feyenoord – Manchester City kun je woensdagavond beluisteren op onder meer Radio Rijnmond en Radio 1.