Volg Feyenoord overal

Volg Feyenoord overal

Naast de officiële Feyenoord-website, beschikt Feyenoord over verschillende andere officiële kanalen waarop je alles over de club kunt volgen. Het overzicht van al deze kanalen vind je hieronder.

Feyenoord App

Met de Feyenoord App ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws:

  • Ontvang als eerste het laatste nieuws dankzij de handige pushmeldingen
  • Mis geen minuut van de wedstrijden via het liveblog
  • Als eerste op de hoogte wanneer Feyenoord scoort door de bekende goaltune!
  • Exclusieve fotoverslagen en video’s
  • Unieke Feyenoord-fotofilters
  • Schud de app en ontdek het originele Feyenoord-soundboard

Download gratis de officiële Feyenoord App:

 

Feyenoord Facebook

Supporters die een eigen account hebben op Facebook, kunnen de officiële pagina van Feyenoord bereiken via www.facebook.com/feyenoord. Via Feyenoord Facebook volg je het laatste nieuws over de club op de voet. Ook kun je geregeld deelnemen aan exclusieve acties.

Feyenoord Twitter

De snelste manier om op de hoogte te blijven van het laatste Feyenoord-nieuws is via het officiële kanaal van Feyenoord op Twitter, dat te bereiken is via www.twitter.com/feyenoord.

Foreign Feyenoord follower? Follow our international Twitter account: www.twitter.com/feyenoord_int

Feyenoord Instagram

Een bijzonder kijkje achter de schermen krijgen bij Feyenoord? Volg Feyenoord op Instagram voor exclusieve foto's en filmpjes via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam.

Feyenoord YouTube

Naast de video’s van Feyenoord TV die regelmatig op Feyenoord.nl verschijnen, worden er ook geregeld nieuwe video’s geplaatst op het officiële kanaal van Feyenoord op YouTube. Samenvattingen, interviews en goalclips; je vindt ze op www.youtube.com/FeyenoordRotterdamTV.

Feyenoord Snapchat

Feyenoord is ook actief op Snapchat. Volg Feyenoord op Snapchat via feyenoord_snap! 

Feyenoord Magazine

Feyenoord Magazine is een schitterend magazine dat achtergronden biedt over de club, de mens achter de voetballer onthult en even afstand neemt van het wekelijkse resultaat. Het blad, dat elf keer per jaar verschijnt, bevat exclusieve interviews en reportages over heden en verleden, met bijzondere fotografie. Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is daarnaast in de winkel verkrijgbaar voor € 3,99. Wil jij Feyenoord Magazine automatisch elf keer per jaar krijgen toegestuurd? Word dan lid van Het Legioen

Feyenoord Wedstrijdmagazine

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd kunnen supporters die aan bezoek brengen aan De Kuip vooruitblikken met het gratis Feyenoord Wedstrijdmagazine. Het full colour blad telt 32 pagina’s met onder meer informatie over de komende tegenstander, een interview met een selectiespeler en een miniposter.

Feyenoord Online Wedstrijdmagazine

Leden van Het Legioen ontvangen enkele uren voor een thuiswedstrijd het Feyenoord Online Wedstrijdmagazine in hun mailbox. Hierin vinden supporters het laatste nieuws over de wedstrijd, maar ook video's met spelersinterviews en de mooiste doelpunten uit eerdere duels met de tegenstander van die dag. Het Online Wedstrijdmagazine is zowel te lezen op laptop/pc als op telefoon/tablet. Het magazine is daardoor zowel thuis als onderweg naar het stadion te bekijken en daarmee de ideale voorbereiding voor supporters op de wedstrijd.

Feyenoord TV

Feyenoord TV is elke werkdag te bekijken op het voetbalkanaal Fox Sports Eredivisie. Het clubprogramma biedt een exclusieve kijk achter de schermen bij Feyenoord, met interviews, reportages over heden en verleden en uiteraard veel aandacht voor de gespeelde wedstrijden. Bekijk het actuele uitzendschema van Fox Sports Eredivisie op www.foxsports.nl.

Feyenoord SMS

Wil je overal en altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van het allerlaatste Feyenoord-nieuws? Sms dan BASIS AAN naar 4004 en ontvang het belangrijkste clubnieuws direct op je mobiele telefoon (€ 0,40 per ontvangen bericht). Lees hier meer over de Feyenoord SMS.

Kameraadjes Magazine

Supporters tot veertien jaar die zijn aangemeld bij de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes ontvangen vijf keer per jaar het Kameraadjes Magazine. Hierin lezen de jonge Feyenoorders alles over hun favoriete club. Naast interviews en reportages staat het Kameraadjes Magazine ook boordevol leuke spelletjes. Wil jij vijf keer per jaar het Kameraadjes Magazine ontvangen? Word dan direct lid van Kameraadjes

Kameraadjes App

De officiële Kameraadjes App is dé app voor de jonge Feyenoord-fan. De Kameraadjes App speelt zich af in De Kuip, waar je als Kameraadje allerlei leuke games kunt spelen. Met deze games kun je punten verdienen en met die punten kun je je profielfoto pimpen, zodat je kunt laten zien dat jij de allergrootste Feyenoord-fan bent! Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/kameraadjes-app.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×