Fanshop
Fanshop
nieuwsbericht_legioenspeler

Stem nu op de Legioen Speler van de Maand augustus

Leden van Het Legioen kunnen vanaf vrijdag (vandaag) voor de eerste keer dit seizoen een stem uitbrengen op hun Legioen Speler van de Maand. Wanneer je jouw stem uitbrengt, maak je automatisch kans op een van de drie gesigneerde thuisshirts.

Net als vorig seizoen kunnen Legioen-leden maandelijks twaalf punten verdelen onder de drie spelers die zich in hun ogen de voorbije maand hebben onderscheiden met hun prestaties op het veld. De speler die de meeste punten krijgt, wordt verkozen tot Legioen Speler van de Maand. Je kunt hier jouw punten verdelen over jouw favoriete spelers uit de maand augustus. Dit kan tot en met donderdag 7 september.

Prijsuitreiking
De speler die de meeste punten krijgt, mag zich de Legioen Speler van de Maand augustus noemen. Met ingang van dit seizoen zal maandelijks in Feyenoord TV een award worden uitgereikt aan de winnaar. De speler die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft gekregen, mag zich Legioen Speler van het Seizoen noemen. Die eer was vorig seizoen weggelegd voor Jens Toornstra, die de prijs tijdens de Open Dag ontving uit handen van een lid van Het Legioen.

Feyenoord begon de maand augustus direct met een prijs: na strafschoppen werd Vitesse verslagen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Daarna volgden drie overwinningen in de Eredivisie, tegen FC Twente (2-1), Excelsior (0-1) en Willem II (5-0).