Fanshop
Fanshop
IMG_0551

Jens Toornstra verkozen tot Legioen Speler van het Seizoen

Jens Toornstra is zondagmiddag uitgeroepen tot ‘Legioen Speler van het Seizoen 2016-2017’. De 28-jarige middenvelder ontving de bijbehorende prijs tijdens de Open Dag op het veld van De Kuip uit handen van Legioen-lid Michiel Deerenberg.

Leden van Het Legioen konden tijdens het afgelopen kampioensseizoen maandelijks hun Speler van de Maand kiezen. Elke maand konden zij twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. De opgetelde punten wezen aan het einde van het seizoen uit dat Toornstra – na een nek-aan-nekrace met clubtopscorer Nicolai Jørgensen – zich de Legioen Speler van het Seizoen 2016-2017 mag noemen.

Met veertien goals en negen assists had Toornstra een belangrijk aandeel in het voor Feyenoord zo succesvol verlopen seizoen. Dat Toornstra, die onlangs zijn contract verlengde tot 2021, zich thuis voelt in De Kuip, blijkt wel uit het feit dat hij al zijn doelpunten in De Kuip maakte.

‘Super, dit is een mooie waardering van de supporters,’ zei Toornstra. ‘Ik wil graag iedereen bedanken die gedurende het seizoen gestemd heeft. Ik hoop dat we dit seizoen nog veel meer mooie momenten gaan meemaken.’ 

 

Thank you all??

Een bericht gedeeld door Jens Toornstra (@jenstoornstra) op