Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord op weg naar belangrijke bekeravond

Feyenoord kan donderdagavond koers behouden voor nieuw bekersucces. In de eigen Kuip moet worden afgerekend met FC Utrecht om een ticket te verdienen voor de kwartfinales van het toernooi.

Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst werkte woensdagochtend de afsluitende training af voor het bekerduel. Het goede nieuws vanaf 1908 was dat aanvoerder Robin van Persie, Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra deel uitmaakten van de groep die rond de klok van 11 uur het trainingsveld betrad. Dinsdag gaf Van Bronckhorst al aan dat het drietal evenals Jordy Clasie stappen maakt op weg naar volledige fitheid.

Wanneer Feyenoord de ploeg van Dick Advocaat verslaat, plaatst het zich voor de zesde keer in zeven seizoenen voor de kwartfinales van het toernooi. In 2016 en 2018 ging de KNVB Beker ook daadwerkelijk naar Rotterdam.

In de jacht op nieuw bekersucces kan Feyenoord alle steun gebruiken. Bekeravonden beleef je in De Kuip, dus kom donderdag naar het stadion! De wedstrijd begint om 20:45 uur. Kaarten bestel je snel en eenvoudig in de Online Ticketshop.

  • #feyutr