Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Update Van Bronckhorst over vier Feyenoorders

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft dinsdag tegenover Feyenoord TV een update gegeven over de status van vier spelers. Dit met het oog op de wedstrijd tegen FC Utrecht in de achtste finale van het bekertoernooi, die donderdagavond op het programma staat.

Jordy Clasie
Van Bronckhorst rekent donderdag weer op Jordy Clasie. De reserve-aanvoerder moest zondag tegen Fortuna Sittard halverwege de strijd staken. ‘Met Jordy gaat het goed, vandaag heeft hij een binnenprogramma afgewerkt. De verwachting is dat hij tegen FC Utrecht weer kan spelen.’

Robin van Persie
Robin van Persie kwam zondag als invaller een klein half uur in actie. Van Brockhorst verwacht donderdag langer een beroep te kunnen doen op de aanvaller. ‘Robin is goed uit de wedstrijd tegen Fortuna Sittard gekomen en heeft deze week ook gewoon kunnen trainen’.

Nicolai Jørgensen
Nicolai Jørgensen heeft dinsdag een nieuwe stap gezet in zijn herstel. ‘Het is afwachten hoe hij daar morgen op reageert’, zei Van Bronckhorst over de Deen, die twee weken geleden in de wedstrijd tegen PSV uitviel en sindsdien niet meer in actie kwam.

Jens Toornstra
Van Bronckhorst kon dinsdag ook Jens Toornstra verwelkomen op het trainingsveld. De middenvelder miste Fortuna Sittard-thuis wegens een blessure. ‘Jens heeft vandaag weer met de groep getraind’, zei de coach. ‘Wel moeten we ook in zijn geval afwachten hoe hij er morgen voor staat.’

Kaarten
Wil je er donderdag bij zijn, als Feyenoord strijdt voor een plaats in de kwartfinale van de KNVB Beker? Kaarten voor donderdag bestel je snel en eenvoudig in de Online Ticketshop.

 

  • #feyutr