Fanshop
Fanshop
DA9I5689

Ook Berghuis en Vilhena begonnen aan voorbereiding

Steven Berghuis en Tonny Vilhena stapten maandagochtend voor het eerst het trainingsveld van 1908 op. De twee Oranje-internationals keerden na een welverdiende vakantie terug bij Feyenoord en sloten aan bij de groepstraining, die openbaar was voor publiek.

Plezier
Het plezier spatte ervan af tijdens het positiespel en de loop-, pass- en trapoefeningen bij de energieke Berghuis en Vilhena, die het seizoen 2017-2018 pas op 4 juni afsloten. Die dag namen zij het met het Nederlands elftal op tegen Italië, kort na de vriendschappelijke ontmoeting met Slowakije (beide wedstrijden eindigden in 1-1).

Zij kregen om die reden een extra week rust van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. Hij had door de terugkeer van de twee internationals twintig veldspelers tot zijn beschikking bij de start van de tweede trainingsweek, twee dagen na de 1-8 overwinning in Putten.

Zeeuws Elftal
Komende zaterdag staat de tweede wedstrijd in de oefencampagne op het programma. Feyenoord neemt het dan in Middelburg op tegen het Zeeuws Elftal. Ben je van plan kaarten te kopen? Alle informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheid om kaarten te kopen vind je hier.

  • Steven Berghuis
  • Tonny Vilhena