Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Oefenwedstrijd Feyenoord – RKC Waalwijk: alle info

Feyenoord speelt woensdagavond een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk (aanvang 18:00 uur). Wie het duel in De Kuip bezoekt, draagt bij aan de opbrengst die volledig ten goede komt aan projecten om Oekraïense vluchtelingen van hulp te voorzien. Daarom roepen Feyenoord en hoofdpartner EuroParcs op om massaal bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. In dit bericht lees je meer informatie.

Hand in hand in actie
Feyenoord en EuroParcs bundelen op meerdere manieren hun krachten om vluchtelingen uit Oekraïne te steunen. Wil je ook helpen? Kom dan woensdag naar De Kuip! Kaarten zijn verkrijgbaar in de Online Ticketshop. Naast het bezoeken van de wedstrijd kun je er ook voor kiezen om een donatie te doen. Klik hier om een zelfgekozen bedrag te doneren.

Feyenoord Vrouwen 1 in De Kuip
Voorafgaand aan Feyenoord – RKC maakt Feyenoord Vrouwen 1 voor het eerst hun opwachting in De Kuip. Het team van trainer Danny Mulder speelt om 16:20 uur een wedstrijd van tweemaal een kwartier tegen Saestum Vrouwen 1. Ben jij erbij om de meiden te supporten?

Kameraadjeswedstrijd
Feyenoord – RKC Waalwijk is ook een Kameraadjeswedstrijd. Dat betekent dat we veel jonge supporters verwelkomen in De Kuip, waar voor hen vooral aan de groene zijde tal van activiteiten zijn georganiseerd. Via deze weg wensen we alle Kameraadjes alvast een onvergetelijke dag toe!

Veiling wedstrijdshirts
In samenwerking met EuroParcs en MatchWornShirts worden na afloop van beide wedstrijden de gedragen wedstrijdshirts geveild. Ook deze opbrengst draagt bij aan de hulp voor Oekraïense vluchtelingen. Meebieden? Houd hiervoor de social media-kanalen van Feyenoord en Vrouwen 1 in de gaten.

Bezoekersinformatie
Kom je woensdag naar het stadion? Alle info voor jouw reis naar en bezoek aan De Kuip vind je hier.

Live op ESPN
Feyenoord – RKC Waalwijk wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN.