Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt zaterdag om 21:00 uur de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen sc Heerenveen. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie avond. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.  

Huldiging kampioenselftallen Feyenoord Academy
De kampioenselftallen van het seizoen 2021-2022 van de Feyenoord Academy, Feyenoord O15 en O13, zullen voorafgaand aan de wedstrijd om 20:00 uur gehuldigd worden in De Kuip. 

Hitteprotocol
In verband met de verwachte hitte tijdens de wedstrijd wordt het hitteprotocol in werking gesteld. Bezoekers mogen per persoon een flesje water (0,33l) en ook een zonnebrandflesje meenemen. Er worden binnen De Kuip extra mogelijkheden om te drinken gefaciliteerd.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 19:30 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 17:30 uur.

Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom.

Vervroegde opening
De poorten aan de blauwe zijde (40 t/m 42) gaan al om 18:30 uur open. Buiten bij de Vereeniging aan de Olympiazijde draait een DJ voorafgaand aan de wedstrijd. Hier staat een groot terras opgesteld met verschillende barretjes. Er is toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer
Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 met toezicht. Reis je met het OV? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion.

Let op: De Feyenoord Supportersbus rijdt dit seizoen helaas niet meer. Feyenoord ziet geen mogelijkheden om de Supportersbus te laten rijden.

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Auto
Tijdens dit evenement is het druk rondom het stadion. Houd hier rekening mee als je met de auto komt en neem voldoende tijd in acht om de parkeerlocatie te bereiken.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, bestel dan een parkeerkaart voor vertrek. Parkeren in de buurt van De Kuip is € 18,-.

Bestel hier jouw parkeerkaart

De parkeercapaciteit rondom De Kuip is beperkt. Als je zonder parkeerkaart naar het stadion komt, dan adviseren we om naar P+R Beverwaard te rijden en hier gratis je auto te parkeren. Je reist met de tram binnen vijftien minuten naar De Kuip.

Overig
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van Stadion Feijenoord, De Kuip. 

Alvast dank voor jouw medewerking en tot zaterdag!