Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord in uitverkochte Kuip op jacht naar finaleplek

Feyenoord kan komende donderdag bij de bekerwedstrijd tegen NAC Breda rekenen op de steun van een tot de nok toe gevulde Kuip. De laatste kaarten voor de halve finale van de KNVB Beker werden dinsdagmiddag verkocht.

In tegenstelling tot bij thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn er voor de bekerwedstrijd geen kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange, omdat seizoenkaarthouders hun kaart niet kunnen aanbieden voor dit duel. Er zijn daarnaast ook geen Wedstrijdpakketten beschikbaar. Feyenoord waarschuwt voor zwarthandel en benadrukt dat de club geen enkele verantwoordelijkheid kan dragen als supporters kaarten kopen buiten de officiële verkoopkanalen van Feyenoord.

Road to the final
Voor Feyenoord is het duel met de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie de laatste stap op weg naar de bekerfinale. Het team van hoofdcoach Dick Advocaat schakelde eerder in het toernooi SC Cambuur, Fortuna Sittard en sc Heerenveen uit. De ontmoeting met NAC Breda wordt de eerste thuiswedstrijd in deze reeks.

Volg Feyenoord – NAC Breda
Feyenoord – NAC Breda begint donderdag om 20:45 uur. Heb je geen kaart bemachtigd en wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.