Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kameraadjes Voetbalshow 2024

Feyenoord organiseert in samenwerking met FSV de Feijenoorder een nieuwe Kameraadjes Voetbalshow op woensdag 1 mei. Duizenden Kameraadjes zijn welkom om te genieten van een spetterende show in De Kuip. De voetbalshow staat dit jaar in het teken van het thema ‘durf te dromen’ waarbij Kameraadjes hun dromen kunnen opgeven en misschien wel uit zien komen in de show.

Naar ticketshop

Programma
De Kameraadjes Voetbalshow vindt plaats op woensdag 1 mei, midden in de meivakantie. Om 15:00 uur start de show met presentatoren Pepijn Gunneweg en Mascha Lange. Kameraadjes kunnen meezingen met een exclusieve Feyenoord-medley. Daarnaast kunnen ze genieten van optredens van leuke artiesten, leuke quizjes en voetbalspellen, waaraan ook spelers van Feyenoord 1 zullen deelnemen. Het belooft een mooie dag te worden voor onze Kameraadjes. Het programma duurt tot ongeveer 16:15 uur.

Praktische informatie
Het evenement is vanaf 14:00 uur toegankelijk via poorten 34 t/m 52 voor de Olympiatribune van het stadion. Bekijk hier de plattegrond. Met de tickets voor de Voetbalshow kun je vrij plaatsnemen op een van de geopende vakken (Vak Z1 t/m 4, O, N, A, B, NN, BB). Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren op de Olympiaweg of op een van parkeerplekken op het van Zandvlietplein, voor het Maasgebouw.

Kom de bekerwinst met ons vieren!
Feyenoord is bekerwinnaar 2024! Het team van trainer Arne Slot pakte de prijs zondag in de eigen Kuip tegen N.E.C., dat met 1-0 werd verslagen. Het winnen van de beker is voor spelers en staf de bekroning op een ijzersterk bekerseizoen. De cup is dan ook aanwezig op de Kameraadjes Voetbalshow dus zorg dat je erbij bent om de bekerwinst met de aanwezige spelers te vieren!

Optredens van leuke artiesten
Kameraadjes kunnen zich opmaken voor een spectaculaire show met een speciaal optreden van rapper Maks, bekend van zijn enorme hit Discalculie. Hij zal tijdens de show een nieuwe hit rappen met woorden die worden aangedragen door het publiek. Uiteraard mag ook de Hermes House Band niet ontbreken, zij brengen bekende Feyenoord-liedjes ten gehore in een feestelijke medley. Zangeres Numidia is aanwezig om de Kameraadjes te betoveren met haar krachtige stem. Bovendien belooft de Voetbalshow dit jaar extra bijzonder te worden dankzij ons eigen Kind van Zuid: Lutsharel Geertruida treedt samen met zijn vrienden Dubbel-T en Reevsenn. Tel dat op bij een quiz begeleid door quizmaster Steven Kazan en het belooft een onvergetelijke editie te worden die geen enkel Kameraadje mag missen!

Durf te dromen!
Droom jij bijvoorbeeld van een ontmoeting met één van jouw Feyenoord-helden of scoren in De Kuip? Laat hen ons weten! Misschien komt jouw droom tijdens deze show wel uit! Zorg dat je een ticket hebt gescoord en vertel ons jouw droom via deze link

Kaartverkoop
Leden van de Kameraadjes kunnen de show gratis bezoeken. Zij hebben allemaal per mail een kortingscode ontvangen die zij kunnen verzilveren in de Feyenoord Ticketshop. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes betalen € 8,50 per ticket. Er zijn in totaal 13.000 tickets beschikbaar en het evenement kan snel uit uitverkocht zijn. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en claim snel je ticket.

Word kameraadje en ontvang 2 tickets!
Nog geen kameraadje maar wil je wel graag lid worden? Schrijf je nu in voor de Kameraadjes kidsclub en ontvang maar liefst 2 tickets voor Kameraadjes Voetbalshow. Na inschrijving via deze link ontvang je van ons twee kortingscodes waarmee je twee tickets kunt bestellen in de Feyenoord Ticketshop.

word lid!

Bekijk de aftermovie van de Kameraadjes Voetbalshow 2023!