Stadionbezoek

Stadionbezoek

Een bezoek brengen aan De Kuip is vooral heel erg leuk, maar er is ook een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om je bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of het nu voor, tijdens of na de wedstrijd is. We zetten wat praktische zaken voor je op een rijtje.

Plattegrond stadion

Voordat je een kaart koopt, wil je natuurlijk een aantal dingen weten. In welk vak zit ik? Wat is het zicht op het veld? Heb ik een plaatsje in de zon? Bekijk de plattegrond en je krijgt de antwoorden.

Parkeren in omgeving van De Kuip

Bij een thuiswedstrijd eenvoudig de auto parkeren is helaas niet altijd mogelijk. De Kuip heeft in de directe omgeving onvoldoende parkeerterreinen om de auto’s van alle supporters kwijt te kunnen. De aangrenzende wijken Sportdorp, Zomerland en Klein Zomerland zijn ook nog eens afgesloten om parkeeroverlast voor deze woonwijken te voorkomen. Het is goed om dit te beseffen voor je in de auto stapt richting een thuiswedstrijd. Kijk voor meer informatie op de pagina parkeren.

Met het openbaar vervoer naar De Kuip

De Kuip is op wedstrijddagen perfect bereikbaar met de trein. Daarnaast is er een tram- en een buslijn van de RET naar het stadion. Goed te weten is dat Feyenoord en de RET besloten hebben om jou, in het bezit van een wedstrijd- of seizoenkaart, gratis met tram of bus richting het stadion te laten reizen. Deze service geldt drie uur voor én na de wedstrijd. Meer informatie over parkeren en de bereikbaarheid per openbaar vervoer vind je op de pagina Openbaar vervoer.

Regels rond het stadionbezoek

Feyenoord doet er alles aan om het jou tijdens je bezoek aan De Kuip zo comfortabel mogelijk te maken. Er is wel een aantal regels waaraan je je als bezoeker van Stadion Feijenoord moet houden. Meer achtergrondinformatie over de regels lees je in het Dossier wedstrijdbezoek

In aanvulling op bovenstaande kwamen de betaald voetbalclubs op 18 februari 2016 tot een gezamenlijke verklaring omtrent spreek- en scheldkoren, waar ook Feyenoord zich achter schaart. Deze gezamenlijke verklaring lees je hier.

Wedstrijdkaart of seizoenkaart vergeten?

Meld je dan bij Feyenoord Service & Tickets aan de spoorzijde van het stadion. Indien een ander nog niet op jouw kaart naar binnen is, wordt een vervangende wedstrijdkaart uitgegeven. De kosten hiervoor bedragen vijf euro per kaart.

Betaalmunten

Consumpties in De Kuip kun je rond thuiswedstrijden van Feyenoord alleen afrekenen met speciale betaalmunten. Deze zijn op wedstrijddagen verkrijgbaar bij in totaal acht verkooppunten (allen bemande kassa’s) in het stadion per set van vijf munten, voor € 2,80 per munt. Bij alle kassa’s kan zowel gepind als met cash betaald worden. Na afloop van de wedstrijd kunnen niet gebruikte munten tot circa een half uur na het laatste fluitsignaal worden ingewisseld bij alle verkooppunten.

Feyenoord introduceert elk seizoen nieuwe betaalmunten. De club biedt supporters tot aan het eind van het kalenderjaar waarin het seizoen eindigt de mogelijkheid om betaalmunten van een vorig seizoen om te wisselen. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×