Fanshop
Fanshop
grave%20digger%20monster%20jam

Zwaargewichten vliegen door De Kuip tijdens Monster Jam

Nog een paar dagen, en dan vliegen er trucks van bijna vier meter hoog en ruim 4.500 kilo zwaar door De Kuip! Op zaterdag 2 juli is het stadion het decor van Monster Jam©, de grootste en spectaculairste show ter wereld. Wil jij dit spektakel live meemaken? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

In De Kuip worden de komende dagen zorgvuldige voorbereidingen getroffen voor dit grootschalige evenement. Die zorgen ervoor dat het veld goed beschermd is. In de week na Monster Jam wordt een fonkelnieuwe grasmat gelegd in De Kuip, zodat die er perfect bij ligt voor de Open Dag en de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Valencia (op zaterdag 23 juli om 20:00 uur).

In de videospeler hieronder zie je hoe de op- en afbouw van het parcours eruit ziet: 

Beleving voor jong en oud
De gigantische Monster Jam trucks racen en vliegen tijdens de show in het stadion over een speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De spectaculaire races, stunts en acts zijn een beleving voor jong en oud! Wil jij deze editie van Monster Jam ook beleven in De Kuip? Kijk dan op www.monsterjam.nl voor alle informatie of om direct tickets te bestellen. Hier kun je eveneens een exclusieve Business Seat reserveren.

Pit Party
Voorafgaand aan de show kun je tijdens de Monster Jam Pit Party de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s maken. Kaarten voor de Pit Party zijn nog beperkt beschikbaar.