Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
IMG_7461

Zondag geen pendeltreinen van en naar Rotterdam Stadion

Feyenoord-supporters kunnen aanstaande zondag voor en na de thuiswedstrijd tegen Willem II geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor tussen de stations Dordrecht en Rotterdam-Zuid.

Als gevolg van de werkzaamheden rijden er geen pendeltreinen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion, terwijl er ook geen treinen rijden tussen Rotterdam Zuid.

Reis je vanaf Rotterdam Centraal?

  • Er rijden 4 treinen per uur tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.
  • Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar het stadion. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Reis je vanuit Dordrecht en/of het zuiden?

  • Vanaf station Dordrecht rijden er twee keer per uur bussen richting station Rotterdam Lombardijen. Vanaf daar kunnen supporters lopend naar het stadion.
  • Supporters reizend vanuit Brabant kunnen de Hogesnelheidslijn (HSL) nemen van station Breda naar Rotterdam Centraal. Vanaf daar kunnen zij via bovengenoemde opties verder reizen naar het stadion.

Feyenoord – Willem II begint zondag om 12:30 uur. Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.