Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Kuip-buiten

Zondag exclusieve VIP-rondleidingen in De Kuip

Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond de oefeninterland tegen Ghana in De Kuip. Een dag later, op zondag 1 juni, is het stadion geopend voor supporters van Feyenoord die een VIP-rondleiding door het stadion willen volgen! Tijdens deze exclusieve rondleiding kom je onder meer in de kleedkamer van Feyenoord en mag je een kijkje nemen op de beste grasmat van Nederland!

De VIP-rondleiding duurt 90 minuten. Tijdens de rondleiding kom je op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek: fotografeer jezelf op de middenstip, zit in de stoel waar Ronald Koeman zijn laatste wedstrijd bij Feyenoord beleefde, steek wat op in het leercentrum van de Giovanni van Bronckhorst Academy en kom zweet ruiken in de Feyenoord kleedkamer.

De inschrijfperiode is kort, dus wil jij met je familie of vrienden het seizoen afsluiten op de middenstip? Bestel dan nu snel en eenvoudig je kaarten via deze pagina. Kaarten voor volwassen kosten € 20,- per stuk, kinderen tot en met 12 jaar betalen € 15,-.