Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Zondag collecte voor Sophia kinderziekenhuis

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van aanstaande zondag vindt de jaarlijkse collecte plaats voor het Sophia kinderziekenhuis. Vanaf 11.00 uur (opening stadion) tot aanvang wedstrijd heeft iedereen de gelegenheid een bijdrage te leveren bij één van de zestig collectanten van het Sophia kinderziekenhuis in en om De Kuip. Wil je het Sophia Kinderziekenhuis steunen, neem dan zondag wat contant geld mee naar De Kuip.

Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het Kinderthoraxcentrum. Thorax is het Latijnse woord voor borstkas. In de borstkas zitten het hart, de longen en luchtwegen. In het Sophia Kinderthoraxcentrum worden kinderen met afwijkingen op dit gebied door een team van medisch specialisten behandeld in een unieke setting. Door de combinatie van expertise en het gebruik van de nieuwste technologische middelen kan optimale behandeling en zorg worden gegeven.

Feyenoord ontvangt zondag honderden kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis, van wie het overgrote deel de wedstrijd zal bekijken vanuit vak G. Zo’n 25 kinderen mogen de wedstrijd volgen vanuit een van de Business Units. In totaal 22 Unithouders hebben hiervoor speciaal tenminste één plek beschikbaar gesteld. Verder zijn alle wedstrijdmascottes, vlaggenkinderen en referee-escortes kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis.