Fanshop
Fanshop
europaleague

Zes mogelijke tegenstanders in play-offs Europa League

Feyenoord weet welke zes mogelijke tegenstanders het kan treffen in de play-off ronde van de Europa League. De ploeg van trainer Fred Rutten is tijdens een voorloting ingedeeld in pot nummer zes en kan tijdens de loting van vrijdagmiddag (13.00 uur) gekoppeld worden aan FC Midtjylland (Denemarken), Grasshoppers (Zwitserland), Stjarnan (IJsland), HNK Rijeka (Kroatië), FC Krasnodar (Rusland) en FC Zorya Lugansk (Oekraïne).

Feyenoord heeft bij de loting van vanmiddag een geplaatste status. Dit betekent dat de ploeg grote clubs als Internazionale, Olympique Lyon en Tottenham Hotspur niet kan treffen.

De wedstrijden in de play-off ronde van de Europa League worden nog deze maand gespeeld. De heenwedstrijd zal gespeeld worden op donderdag 21 augustus. Om die reden is de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht verplaatst van zaterdag 23 naar zondag 24 augustus. De return wordt gespeeld op donderdag 28 augustus. Bij winst over twee duels plaatst Feyenoord zich voor de groepsfase van het Europese toernooi.

De loting voor de play-off ronde van de Europa League is vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur live te bekijken op Eurosport en de website van de UEFA.