Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Zépiqueno Redmond uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand

Feyenoord Onder 17-speler Zépiqueno Redmond is voor de maand februari gekroond tot Academy Speler van de Maand. Hij is de opvolger van Mike Kleijn, die vorige maand werd uitgeroepen tot Speler van de Maand.
Ondanks dat Redmond pas 15 jaar is, speelt de aanvaller dit seizoen al zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 17. ‘Zépiqueno is een positieve jongen met veel scorend vermogen die bereid is om iedere dag het maximale eruit te halen’, zegt Davey van den Berg, trainer van Feyenoord Onder 17. ‘Daarnaast is hij een speler die erg bezig is met zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij investeert in zichzelf door bijvoorbeeld extra krachttraining te volgen en is hij zeer leergierig met zijn beelden van de videoanalyse. Dat Zépiqueno is verkozen tot Speler van de Maand is voor hem een prachtige beloning en mooie stimulans.’

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt sinds dit voetbalseizoen na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.

Eerder dit seizoen werden Kelvin Neijenhuis (Onder 16), Ömer Gündüz (Onder 21), Furkan Ulutas (Onder 16) en Mike Kleijn (Onder 18) al uitgeroepen tot Speler van de Maand van Feyenoord Academy.