Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Zaterdag mini-Klassieker op Varkenoord

Feyenoord Onder 18 speelt komende zaterdag op Varkenoord de mini-Klassieker tegen Ajax Onder 18. De aftrap van deze eerste competitiewedstrijd in divisie 1 van de nieuwe Onder 18-competitie is om 12:00 uur. Feyenoord Onder 21 speelt haar tweede competitiewedstrijd om 15:00 uur in Hengelo tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles.

De mini-Klassieker is de eerste van veertien competitiewedstrijden die dit najaar zullen worden gespeeld. Na de eerste reeks spelen de nummers één tot en met zes van de ranglijst in het voorjaar opnieuw in divisie 1, terwijl de nummers zeven en acht een divisie lager zullen spelen.

Aanmelden voor Feyenoord O18 – Ajax O18
De mini-Klassieker van aankomende zaterdag is toegankelijk voor publiek. Het maximum aantal supporters is 350. Er geldt een aanmeldingsplicht. Aanmelden kan via dit formulier.

Live op YouTube
De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord O18 is zaterdag live te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Nog niet geabonneerd? 
Dat kan hier, zodat je niets mist van deze en toekomstige livestream.

Updates Feyenoord O21 via Twitter
Ook op de hoogte blijven van de verrichtingen van Feyenoord Onder 21? Houd dan zaterdag het officiële Twitter-account van de club in de gaten. Daar volgen live updates over de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, om 15:00 uur uit bij FC Twente/Heracles.

De oorspronkelijk voor zaterdag geplande thuiswedstrijden van Onder 16 en Onder 17 zijn om organisatorische redenen verplaatst. De wedstrijd tussen Feyenoord Onder 17 en PSV O17 wordt nu gespeeld op dinsdag 15 september om 13:00 uur. Een nieuwe datum voor de wedstrijd van Onder 16 wordt later bekend gemaakt op Feyenoord.nl/Academy.

Algemene regels Varkenoord

  • Sportcomplex Varkenoord is tijdens trainingen en/of (oefen)wedstrijden toegankelijk voor ouders en overige toeschouwers. Daarbij geldt dat ouders/toeschouwers anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar en tot de spelers, tenzij ze uit één huishouden komen. 
  • De kantine aan Sportclub Feyenoord-zijde is geopend. Er geldt in de kantine een maximum aantal van 100 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck.
  • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

    Hygiëne
  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • Houd anderhalve meter afstand met personen van 18 jaar of ouder. Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen met water en zeep. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Vermijd het aanraken van je gezicht.
  • Schud geen handen.