Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Fey-kematen-36

Woudenberg verhuurd aan N.E.C.

Lucas Woudenberg speelt de rest van het seizoen voor N.E.C. De 21-jarige verdediger wordt voor de duur van één seizoen verhuurd aan de promovendus uit Nijmegen. Hij heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2017.

Woudenberg maakte vorig seizoen zijn debuut voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Standard Luik in de groepsfase van de Europa League. Ook kwam hij in de competitie in actie tegen FC Utrecht (uit) en NAC Breda (thuis). In het seizoen 2013-2014 werd hij door Feyenoord verhuurd aan Excelsior, dat toen uitkwam in de eerste divisie.

‘Voor Lucas is het heel belangrijk dat hij dit jaar minuten gaat maken op het hoogste niveau’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Bij Feyenoord had hij te maken met veel concurrentie op zijn positie, daarom gaat hij de uitdaging aan bij N.E.C. Lucas kan zich daar verder ontwikkelen, terwijl wij hem op de voet zullen volgen. We hebben er alle vertrouwen in dat Lucas dan in de zomer van 2016 met veel Eredivisie-ervaring terugkeert in De Kuip.’