Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kampioen_feyenoord_snapchat_websitevisual

Word onderdeel van de Feyenoord Snapchat Story

Feyenoorders met een Snapchat-account kunnen ook komend weekend onderdeel worden van de Snapchat Story op het Feyenoord-account. De leukste ingezonden snaps van supporters die rechtstreeks worden verstuurd aan het officiële clubaccount (feyenoord_snap) worden opgeslagen en toegevoegd aan het verhaal dat op zaterdag 13 en zondag 14 mei zichtbaar is.

Leef jij met je mede-kameraden gespannen toe naar de wedstrijd tegen Heracles Almelo? Of wil jij andere Feyenoorders graag laten zien waar en hoe je het duel volgt waarin Feyenoord landskampioen kan worden? Stuur dan jouw foto’s of filmpjes door naar het Snapchat-account van Feyenoord en wie weet zie je deze terug in de Snapchat Story op het officiële clubaccount!

Via Snapchat zal Feyenoord onder meer updates met unieke filters van behind the scenes geven in De Kuip. Door verder ook foto’s en filmpjes van supporters uit het hele land toe te voegen, hoopt de club op Snapchat een zo compleet mogelijk verhaal te delen van alles rondom de ontknoping en hopelijk de eerste landstitel sinds 1999.

Voeg Feyenoord ook toe op Snapchat (feyenoord_snap), stuur je foto’s en filmpjes in en word onderdeel van een hopelijk prachtige en unieke Story rondom het duel met Heracles Almelo en het eventuele kampioenschap.