Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
#KrachtvanFeyenoord

WK Vrouwen in Clubhuis Feyenoord

In en rondom Clubhuis Feyenoord staat vandaag (zaterdag) een mooie en sportieve dag voor kinderen en families op het programma. Voordat om 15:00 uur gezamenlijk kan worden gekeken naar de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen op het WK Vrouwen, zorgen Feyenoord, IFFR en een aantal lokale ondernemers voor eten, drinken, sport en film.

Op een groot scherm wordt in Clubhuis Feyenoord de film Bend It Like Beckham (2002) van Gurinder Chadha getond, waarin de achttienjarige Jess zich stiekem aansluit bij een vrouwenvoetbalelftal, zeer tegen de zin van haar traditioneel ingestelde Indiase ouders. De hele dag door komen in de hal van het clubhuis korte (voetbal)films uit het IFFR-educatieprogramma voorbij.

Aansluitend kunnen buiten exclusieve hockey- of voetbalclinics worden gevolgd, gegeven door de speelsters van Feyenoord Academy en HC Feijenoord. De dag wordt afgesloten in het clubhuis, waar gezamenlijk het Nederlands vrouwenvoetbalteam kan worden gesteund en toegejuicht tijdens de live-uitzending van de WK-wedstrijd tegen Kameroen.

Programma
11:00 inloop
11:15 – 11:30 opening
11:30 – 13:30 start Bend It Like Beckham (2002) van Gurinder Chadha
13:30 – 14:30 start hockey- en voetbalclinics van speelsters Feyenoord Academy en HC Feijenoord
14:00 – 15:00 live voorbeschouwing WK vrouwen: Nederland – Kameroen
15:00 – 16:30 live wedstrijd WK vrouwen: Nederland – Kameroen