Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Wellenreuther langer bij Feyenoord

Feyenoord heeft de optie, die was bedongen in de huurovereenkomst met RSC Anderlecht om Timon Wellenreuther definitief over te nemen, gelicht. De 27-jarige doelman tekent een tweejarige verbintenis bij Feyenoord tot medio 2025.
‘Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest’, blikt Wellenreuther terug. ‘Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken.’
 
Wellenreuther keerde vorig jaar augustus terug naar de Nederlandse Eredivisie waar hij eerder al verdeeld over twee periodes tussen 2017 en 2022 actief was. Bij Feyenoord stond hij - op huurbasis - afgelopen seizoen vanwege een blessure van Justin Bijlow tussen begin februari en medio april veertien officiële wedstrijden onder de lat. In die periode was hij met een aantal belangrijke reddingen van grote waarde voor het elftal dat onder meer de kwartfinale van de Europa League bereikte en enkele weken later de landstitel zou veroveren. 
 
Wellenreuther zal binnenkort zijn handtekening zetten onder het nieuwe contract.