juniorreporter_fey-twe

Wedstrijdverslag Juniorreporter Thijs: Feyenoord - FC Twente

Voor de belangrijke wedstrijd Feyenoord - FC Twente stuurde de Feyenoord Juniorclub 'Kameraadjes' een Juniorreporter op pad. Hij bekeek de wedstrijd als een echte journalist en maakte een wedstrijdverslag, dat je hieronder kunt lezen.

Mijn naam is Thijs van Noort en ik mocht namens de Kameraadjes de Juniorreporter zijn bij de thuiswedstrijd Feyenoord -Twente. Spannend! Ik ben bijna 8 jaar en dit was mijn 21ste bezoek aan De Kuip. De eerste keer was drie jaar geleden, toen ik 4 jaar was. Meteen de klassieker Feyenoord –Ajax, de 4-2.

De wedstrijd tegen Twente werd gespeeld in een natte Kuip, maar het publiek werd warm door de sfeer in het volle stadion met 46.000 toeschouwers. De eerste 10 minuten waren voor Feyenoord, daarna waren er kleine kansjes over en weer met een mooie redding van Kenneth Vermeer en met als hoogtepunt de strafschop van Kazim, die helaas miste. Maar uit de corner die daar op volgde, scoorde Lex immers op schitterende wijze de 1-0 in de 37ste minuut. Met deze stand werd het rust.

Na rust ging Twente op jacht naar de gelijkmaker en hadden ze al succes in de 51ste minuut door de 1-1 van Orlando Engelaar na een fout van Kenneth Vermeer. Gelukkig scoorde Jens Toornstra snel daarna in de 59ste minuut en 3 minuten later was het Jean-Paul Boëtius na een mooie voorzet van Kazim en werd het 3-1. Twente bleef gevaarlijk maar de twee snelle doelpunten waren genoeg voor de overwinning!

Thijs, bedankt voor je mooie wedstrijdverslag! Wil jij net als Thijs een keer Juniorreporter zijn bij een thuiswedstrijd van Feyenoord? Houd dan www.feyenoord.nl/kameraadjes in de gaten, want er komen nog meer wedstrijden waarbij we een Juniorreporter op pad sturen!