Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
standaard_affiche_fey_vit_jcs_visual

Vrije verkoop Johan Cruijff Schaal start woensdag

Feyenoord gaat aanstaande zaterdag direct op jacht naar de eerste prijs van het seizoen 2017-2018. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal neemt de landskampioen het in De Kuip op tegen bekerwinnaar Vitesse. De wedstrijd begint om 18:00 uur.

Steun jij Feyenoord tijdens de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen? Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen nog tot woensdag 2 augustus (morgen) 9:00 uur profiteren van voorrang op de kaartverkoop. Zij kunnen vier kaarten per persoon kopen voor de wedstrijd tussen de landskampioen en de bekerwinnaar.

Vrije verkoop
De vrije verkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal start op woensdag 2 augustus (morgen) om 9:00 uur. Vanaf dat moment kan iedereen maximaal vier kaarten per persoon kopen. Een clubkaart is hiervoor niet nodig. 

Kaarten voor de Johan Cruijff Schaal zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Uitgebreide informatie over de kaartverkoop voor de Johan Cruijff Schaal vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie