Fanshop
Fanshop
Fey-psv-001

Vrije verkoop bekerduel Feyenoord – Willem II start zaterdag

Vanaf aanstaande zaterdag (28 november) om 9.00 uur gaat de vrije verkoop van start voor de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Willem II. De afgelopen weken profiteerden seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders van voorrang op de kaartverkoop voor het bekerduel, dat op donderdag 17 december om 20.45 uur wordt gespeeld in De Kuip. Deze voorrangsperiode eindigt vrijdag.

Steun jij Feyenoord ook in de strijd om de KNVB beker? Koop dan kaarten voor de wedstrijd tegen Willem II en help de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst aan een plek in de kwartfinale van het toernooi! Ook de twee eerdere bekerwedstrijden van dit seizoen werden gespeeld in een uitverkochte Kuip en mede dankzij de steun van het legioen rekende Feyenoord af met PEC Zwolle en Ajax.

Voor supporters is het bekerduel met Willem II ook de laatste gelegenheid om Feyenoord dit kalenderjaar nog aan het werk te zien in De Kuip. De ploeg speelt voor de winterstop in de competitie nog thuis tegen Heracles Almelo, maar voor deze wedstrijd zijn via de club geen kaarten meer verkrijgbaar.

Kaarten voor Feyenoord – Willem II zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Voorrang op kaartverkoop
Wil jij voortaan ook voorrang op kaartverkoop? Word dan lid van Het Legioen! Kijk voor meer informatie op www.hetlegioen.nl.