Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Vrijdag en zaterdag eerste livestreams op Feyenoord ONE

Feyenoord biedt vandaag (vrijdag) en zaterdag de eerste livestreams aan op Feyenoord ONE. Omdat dit voor kijkers anders is dan dat zij tot dusver gewend waren, lees je in dit bericht op welke wijze je op beide dagen niets hoeft te missen.

Persconferentie: vrijdag 14:30 uur
Arne Slot schuift vrijdag om 14:30 uur aan voor de eerste persconferentie van het nieuwe jaar, waarin de hoofdcoach vooruit blikt op Feyenoord – N.E.C. De persconferentie is voor iedereen gratis en live te zien op Feyenoord ONE; hier is geen lidmaatschap voor nodig en zijn geen kosten aan verbonden.

Feyenoord O18 – PSV O18: zaterdag 12:00 uur
Feyenoord Onder 18 begint zaterdag aan de tweede seizoenshelft met de topper tegen PSV. Deze jeugdwedstrijd begint om 12:00 uur en wordt live uitgezonden op Feyenoord ONE. Let op: om te kijken heb je een lidmaatschap nodig en dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Heb je een lidmaatschap van Feyenoord ONE en wil je niks missen van de livestream(s)? Zorg dan dat je tijdig inlogt, zodat je kunt kijken op het moment dat de uitzendingen beginnen. Mocht je onverhoopt tegen een probleem aanlopen, dan heb je nog tijd om Feyenoord Service & Tickets te benaderen voor hulp.

Lidmaatschap
Feyenoord ONE is voor alle supporters te bezoeken. Om exclusieve content te zien, kunnen supporters een lidmaatschap afsluiten. Seizoenkaarthouders en Legioen-leden zijn via e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden en de lidmaatschapsprijs voor het restant van het huidige seizoen. Vanaf het seizoen 2024-2025 kost een lidmaatschap op Feyenoord ONE € 25,- per seizoen voor seizoenkaarthouders en Legioen-leden, voor overige supporters kost een lidmaatschap € 50,- per jaar.