Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
willem11-feyenoord-16

Voorspel de uitslag van NEC - Feyenoord

Dit weekend is het weer zover Kameraadjes. Na twee weken rust speelt Feyenoord aanstaande zondag eindelijk weer een wedstrijd in de Eredivisie. Tijdens speelronde negen reizen onze mannen af naar Nijmegen waar de uitwedstrijd met NEC wacht.

De Nijmegenaren staan dit seizoen onder leiding van de Duitser Peter Hyballa en presteren vooralsnog wisselvallig. De laatste wedstrijd voor de interlandperiode werd wel gewonnen van Roda JC waardoor er afstand van de onderste plaatsen werd genomen.

De mannen van Giovanni van Bronckhorst zullen aanstaande zondag als favoriet aan het duel beginnen, maar van onderschatting zal geen sprake zijn. Vorig seizoen was de uitwedstrijd in Nijmegen de start van de dramatische reeks wedstrijden die werden verloren. Onze mannen zullen dat zondag willen voorkomen. ‘Wij hebben tegen NEC nog wel iets recht te zetten van vorig seizoen, dus dat willen wij zondag laten zien’, aldus Jens Toornstra.

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen NEC weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!