Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-ajax27

Voorspel de uitslag van Feyenoord - sc Heerenveen

Na de ruime overwinning op Excelsior in het bekertoernooi zijn ze bij Feyenoord alweer bezig met aanstaande zondag wanneer sc Heerenveen naar De Kuip komt. Onze mannen willen de fantastische reeks in de competitie voortzetten en opnieuw drie punten pakken.

De wedstrijd tegen de Friezen betekent de volgende Eredivisietopper voor de brigade van Giovanni van Bronckhorst. Heerenveen staat op een verassende derde plaats en doet het dit seizoen erg goed. Afgelopen zondag werd Heracles Almelo nog verslagen en eerder dit seizoen werd PSV op een 1-1 gelijkspel gehouden. De ploeg van trainer Jurgen Streppel is in vorm en dus een tegenstander om rekening mee te houden.

Feyenoord verspeelde vorige week zijn eerste punten in de Eredivisie, maar staat nog steeds bovenaan met een voorsprong van vijf punten op nummer twee Ajax. De ploeg kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar het duel van aanstaande zondag. 'Wij moeten niet naar Heerenveen kijken, maar gewoon met onszelf bezig zijn. Wij staan niet voor niets bovenaan', aldus Rick Karsdorp. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen sc Heerenveen weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!