Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Voorrangsperiode adidas super sale: tot 50% korting voor Leden

De adidas super sale is vandaag van start gegaan voor leden van Het Legioen en Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Zij profiteren tot en met 7 maart, een week eerder dan niet-Leden, van hoge(re) kortingen op de adidas-producten in de Feyenoord Fanshop.

Vandaag (2 maart) zijn er hogere kortingen, dus sla nu je slag! Klik hier voor meer informatie als je Legioen-lid bent. Kameraadjes kunnen hier terecht voor meer over de adidas super sale.

Scoor jouw adidas-product(en)
De voordelen kunnen oplopen tot maar liefst 50% korting op het thuistenue, uittenue, keeperstenue en trainingskleding. Ben je op zoek naar adidas-producten voor een lage prijs? Bezoek dan snel de (online) Feyenoord Fanshop.

Het is vanaf woensdag 3 maart ook weer mogelijk om bij onze Fanshops aan de Marathonweg bij De Kuip, het Binnenwegplein en in Spijkenisse te winkelen op afspraak. Iedere twintig minuten mogen er twee supporters winkelen. Het personeel zal de klanten begeleiden en zorg dragen voor het in acht nemen van alle maatregelen.

Je kunt telefonisch een afspraak maken met de betreffende Fanshop door een datum en tijd achter te laten waarop jij wilt winkelen. Je ontvang daarna een bevestigingsmail met daarin de benodigde informatie voor de afspraak. Bekijk hier de openingstijden van de Fanshops.