Fanshop
Fanshop
feytwe_website

Volg ‘Matchday’ via de officiële Feyenoord App

Voor Feyenoord start de Eredivisie 2017-2018 vandaag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente, die om 14:30 uur begint. Wil jij niets missen van de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen? Volg ‘Matchday’ dan via de officiële Feyenoord App en/of Feyenoord.nl.

Aftellen tot de aftrap
Via de Feyenoord App en de officiële Feyenoord-website kom je al ruim voor de wedstrijd in de stemming. Op de tijdlijn tellen we af naar de aftrap, met video’s, interviews, exclusieve foto’s vanuit het stadion en het laatste nieuws. Ook vind je hier alle Twitter- en Instagram-posts van de officiële Feyenoord-accounts.

Volg de wedstrijd live
Ook voor het volgen van de wedstrijd biedt de tijdlijn in de Feyenoord App een compleet overzicht. De live tweets van @Feyenoord worden gebundeld aangeboden met de statistieken van Ortec Sports en de foto’s van het Feyenoord Instagram-account. Daardoor kun je in spanning meeleven met de prestaties van het team van trainer Giovanni van Bronckhorst. De tijdlijn wordt automatisch ververst wanneer er nieuwe updates zijn, terwijl je via een pushbericht direct op de hoogte wordt gebracht van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals doelpunten, wissels en het begin- en eindsignaal.

Live statistieken
Daarnaast kun je via de Feyenoord App tijdens de wedstrijd ook de live statistieken volgen, terwijl ook de opstellingen en de virtuele stand in de Eredivisie bovenin het menu te zien zijn. Voor en na de wedstrijd worden via uitgelichte berichten de belangrijkste nieuwsitems op een overzichtelijke manier gepresenteerd aan de gebruikers.

Downloaden
Download nu gratis de officiële Feyenoord App in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android)