Fanshop
Fanshop
20140211_fss_salou_nb

Volg het Feyenoord Soccer Camp in Salou via sociale media!

Feyenoord Soccer Schools is vanaf deze week actief op Facebook en Twitter. Via deze twee kanalen is onder meer het Feyenoord Soccer Camp in Salou te volgen, dat vanaf aanstaande vrijdag tot en met aanstaande dinsdag plaatsvindt. Op de nieuwe Facebook- en Twitterkanalen zijn ook de laatste nieuwtjes en foto’s van de overige activiteiten van Feyenoord Soccer Schools te vinden.

De in totaal veertig deelnemers aan het Soccer Camp in Salou vertrekken vrijdag naar Spanje. Hier zullen zij verblijven in een 4-sterren resort, op basis van volpension. Overdag zal er getraind worden op een fantastisch trainingscomplex, naast het resort gelegen. Met een lokale weersverwachting van circa 25 graden zijn de omstandigheden voor het voetbalkamp perfect! Tijdens het Soccer Camp worden vier trainingen afgewerkt, voordat er op maandag een oefenwedstrijd wordt gespeeld tegen een lokale vereniging. Een groep van 25 zal op zaterdag eveneens de wedstrijd FC Barcelona tegen Getafe bezoeken in Camp Nou.

Alle deelnemers aan het Soccer Camp worden voorzien van een speciaal ‘Soccer Camp Salou’ tenue. Daarnaast zijn er speciale banners gemaakt om op het trainingscomplex een echte Feyenoord-sfeer te creëren!

Volg Feyenoord Soccer Schools op Facebook en/of Twitter via www.facebook.com/feysoccerschools en www.twitter.com/FeySoccerSchool.