Fanshop
Fanshop
GAEFEY_wedstrijdaffiche_1000

Volg Go Ahead Eagles – Feyenoord live

Feyenoord wordt aanstaande zondag in Deventer gesteund door 450 supporters, waarmee het bezoekersvak in de Adelaarshorst volledig uitverkocht is. Hieronder lees je hoe je de wedstrijd live kan volgen indien je niet aanwezig bent in het stadion.

Het slotduel van de twaalfde speelronde van de Eredivisie wordt rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports. Na afloop van de wedstrijden die om half drie beginnen schakelt het eerste kanaal van de sportzender live over naar Deventer, waar om 16:45 uur wordt afgetrapt.

Je kunt het uitduel van het team van trainer Giovanni van Bronckhorst uiteraard ook volgen via de officiële clubkanalen van Feyenoord. Op Twitter en Instagram wordt middels updates, foto’s en video’s uitgebreid verslag gedaan van de wedstrijd(dag).

Alle posts onder de hashtag #gaefey worden gebundeld weergegeven op Feyenoord.nl en in de nieuwe officiële Feyenoord App, waardoor je niets mist van alle gebeurtenissen in Odessa. De vorige maand gelanceerde App kun je downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).