Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Fenerbahce

Volg Feyenoord – Fenerbahçe live

Feyenoord strijdt donderdagavond met de steun van het legioen in De Kuip voor een plek in de knock-outfase van de Europa League. Kan jij niet aanwezig zijn in het stadion? Hieronder lees je de mogelijkheden om de beslissende Europese wedstrijd (aanvang 19:00 uur) toch live te volgen.

Televisie
De wedstrijd in de afsluitende speelronde van de groepsfase Europa League wordt rechtstreeks uitgezonden op RTL 7 en FOX Sports. Op FOX Sports 1 start vanaf 18:00 uur de uitzending van Studio Europa League. Het programma maakt de hele avond rondjes langs de Europese velden en schakelt tussen de wedstrijden in de groepsfase van het toernooi. Feyenoord – Fenerbahçe wordt vanaf 18:55 uur zonder onderbrekingen uitgezonden op FOX Sports 5 en RTL 7.

Radio
Niet in de gelegenheid om de wedstrijd op televisie te volgen? RTV Rijnmond doet via de radio live verslag van de Europese ontknoping. De uitzending begint om 18:00 uur

Officiële social mediakanalen
Je kunt de cruciale Europa League-wedstrijd uiteraard ook volgen via de officiële clubkanalen. Op Twitter en Instagram wordt middels updates, foto’s en video’s verslag gedaan van de wedstrijd(dag).

Feyenoord App
Alle posts onder de hashtag #FEYFEN worden gebundeld weergegeven op Feyenoord.nl en in de nieuwe officiële Feyenoord App, waardoor je niets mist van alle gebeurtenissen in De Kuip. De App kun je downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).