Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Mis niets van Feyenoord - FC Emmen

Feyenoord neemt het in de 24ste speelronde van de Eredivisie op tegen FC Emmen. Het team van Giovanni van Bronckhorst treft de promovendus voor het eerst in competitieverband in De Kuip, waar om 16:45 uur wordt afgetrapt. Je hoeft niets van dit duel te missen!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar het duel in De Kuip, dat tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Liveblog & Feyenoord App
In ons speciale liveblog tellen we af en doen we op de wedstrijddag verslag van minuut tot minuut, met tevens actuele foto’s en statistieken. Bekijk je het liveblog in de Feyenoord App? Dan weet je via de handige pushmeldingen bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports 1? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates uit het stadion verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus bij de De Kuip live bekijken via ons YouTube-kanaal, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op onze Facebook-pagina.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van het duel met Feyenoord? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!