Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volg alles over FC Utrecht – Feyenoord

Feyenoord neemt het in de 27ste speelronde van de Eredivisie op tegen FC Utrecht. Het team van Giovanni van Bronckhorst treft de selectie van Dick Advocaat zondag in Stadion Galgenwaard. Er wordt die dag om 14:30 uur afgetrapt. Je hoeft niets van dit duel te missen!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar de wedstrijd, die tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Liveblog & Feyenoord App
In ons liveblog tellen we af en doen we op de wedstrijddag verslag van minuut tot minuut, met tevens actuele foto’s en statistieken. Bekijk je het liveblog in de Feyenoord App? Dan weet je via de handige pushmeldingen bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports 1? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates uit het stadion verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus live bekijken via ons YouTube-kanaal, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op onze Facebook-pagina.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van het duel met FC Utrecht? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!