Fanshop
Fanshop
contr%20tony%20vilhena-8

Vilhena: ‘Feyenoord voelt als een warme familie’

Een beslissing op gevoel. Zo omschreef Tonny Vilhena zijn keuze om zijn contract bij Feyenoord te verlengen tot 2020. ‘Mijn gevoel zei dat ik langer hier moet blijven,’ vertelde Vilhena nadat hij met het zetten van zijn handtekening zijn toekomst langer aan Feyenoord had verbonden.

Voor Vilhena was het al weer de vierde keer dat hij een contract tekende bij Feyenoord, de club waar hij al speelt sinds zijn zesde. ‘Feyenoord voelt als een warme familie,’ zegt Vilhena. ‘De club is altijd goed voor me geweest en geeft me met dit nieuwe contract opnieuw vertrouwen. Dat waardeer ik heel erg. Ik wil de komende jaren met het team de lijn doortrekken die we hebben ingezet en om de prijzen spelen.’

Nadat hij vorig seizoen de KNVB Beker won met Feyenoord, kan Vilhena zondag met het landskampioenschap zijn tweede hoofdprijs pakken in dienst van de club. Bij winst op Excelsior is Feyenoord verzekerd van de landstitel. ‘Dit is een mooie dag, maar de komende dagen kunnen nog veel mooier worden,’ keek Vilhena alvast met een schuin oog vooruit naar de stadsderby.