Fanshop
Fanshop
Website_740x493

Vierde editie Feyenoord Soccer Camp Salou in 2017

Feyenoord Soccer Schools organiseert ook in 2017 een Feyenoord Soccer Camp in Salou. De vierde editie van dit unieke internationale voetbalkamp zal plaatsvinden van 24 t/m 28 april 2017.

Na drie eerdere edities kiest Feyenoord Soccer Schools ook komend kalenderjaar voor Cambrils Park Resort als uitvalsbasis, met op loopafstand het prachtige trainingscomplex Futbol Salou. Tijdens dit unieke Soccer Camp kun je ervaren hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan.

Klik hier voor de online brochure met meer informatie.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link:

Cambrils Park Resort, een viersterren resort in Salou, ligt op loopafstand van zowel het trainingscomplex als het strand. Het verblijf is op basis van half pension (inclusief ontbijt en lunch). De trainingen onder de Spaanse zon worden geleid door voormalig Feyenoord-verdediger en Oranje-aanvoerder Ben Wijnstekers!

Schrijf je in via de boekingspagina en verzeker jezelf en je kind(eren) van een onvergetelijke voetbalervaring in het buitenland! Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders, verzorgers, familie en vrienden die meereizen, zijn uiteraard van harte welkom om alle trainingen vanaf de zijlijn bij te wonen!

Klik hier voor een sfeerimpressie van afgelopen editie. Een uitgebreid verslag lees je hier.

Feyenoord biedt dit exclusieve voetbalkamp naar Spanje aan in samenwerking met Trainingskampen.nl.