Feyenoord Vrouwen 1
a6cb24c04a6b5f83b13234caeac7f460_2000_2000.JPG

Feyenoord V1 teleurstellend onderuit in Heerenveen

Feyenoord Vrouwen 1 heeft de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen niet weten te winnen. Op Sportpark Skoatterwâld ging de ploeg verrassend met 1-0 onderuit.

Feyenoord begon op bezoek in Heerenveen positief aan de wedstrijd, door de thuisploeg flink onder druk te zetten. De uitgespeelde kansen waren echter op één hand te tellen, en Heerenveen kon uit de counter een aantal keer gevaarlijk worden. Met een 0-0 ruststand op het bord en nog 45 minuten om tot scoren te komen leek er echter weinig aan de hand voor de ploeg van Danny Mulder.

Tweede helft
In de tweede helft liet Feyenoord de thuisploeg terug in de wedstrijd komen, en daarmee groeide bij de Friezen zichtbaar het vertrouwen. In de 66ste minuut leidde dit zelfs tot een tegendoelpunt. Tijdens een rommelige situatie voor haar goal wist Jacintha Weimar in eerste instantie nog redding te brengen, maar de tweede bal werd hard binnengeschoten door Heerenveen-captain Nina Nijstad.

Slotfase
In de slotfase wist Feyenoord nog een aantal keer erg gevaarlijk te worden voor de goal van Heerenveen, en het leek een kwestie van tijd voor de gelijkmaker zou vallen. Keer op keer ging de bal er echter niet in, en zo eindigde de wedstrijd in een voor Feyenoord teleurstellende 1-0 nederlaag.

Scoreverloop
66’ Nijstad 1-0

Opstelling Feyenoord
Weimar; De Graaf, Ypema, Verspaget, Obispo; Ellouzi (45' Rijsdijk), Boshuizen, Van de Ven (68' Kagenaar); Bennink (74' Cobussen), Van de Lavoir (68' Van den Goorbergh), Koopman

Programma
De eerstvolgende wedstrijd voor Feyenoord Vrouwen 1 is op zondag 27 november, als de ploeg op bezoek gaat bij PSV. Aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Koop je ticket(s) hier.