Fanshop
Fanshop
training-30juni-6

Vermeer en Vilhena sluiten aan op Varkenoord

Ook voor Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena is het seizoen begonnen. Beide Feyenoorders meldden zich donderdagochtend voor het eerst sinds hun vakantie in De Kuip en sloten direct aan bij de selectie voor een groepstraining op Varkenoord. De doelman en de middenvelder hadden eind vorig seizoen interlandverplichtingen met het Nederlands elftal en lieten om die reden de eerste trainingen van afgelopen week aan zich voorbij laten gaan.

Het deed Vilhena goed om weer tussen zijn ploeggenoten op het veld te staan, zo vertelde hij na afloop van de ochtendtraining. ‘Ik had veel zin om weer te beginnen en wil er een mooi seizoen van maken. Een aantal clubs toonde deze zomer concrete interesse, maar ik heb er heel bewust voor gekozen om bij Feyenoord te blijven. Dit is mijn club, ik ben hier opgegroeid. Ik wil me hier graag verder ontwikkelen en de lijn van afgelopen seizoen doortrekken.’

Met de terugkeer van Vermeer en Vilhena is de Feyenoord-selectie bijna compleet. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst kan alleen nog niet beschikken over Renato Tapia, die nog van een vakantie geniet na zijn deelname aan de Copa America. Hij sluit op maandag 11 juli aan, de dag van het vertrek naar het trainingskamp in Oostenrijk.