Fanshop
Fanshop
spandoek1

Vanaf zaterdag nieuwe koffiecounters op korte zijde

Met ingang van de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zaterdag worden op de korte zijdes van De Kuip twee nieuwe koffiecounters in gebruik genomen. Bij deze verkooppunten kunnen supporters terecht voor een kop verse koffie van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe koffiecounters zijn te vinden in de binnenring van het stadion ter hoogte van vak G en vak S.

Supporters met een (seizoen)kaart voor de lange zijde konden al langer terecht bij de speciale koffiecounters, die vorig seizoen door Feyenoord zijn geïntroduceerd. Hiermee kwam de club tegemoet aan de wensen van haar supporters. Uit fanonderzoek is namelijk naar voren gekomen dat er grote vraag is naar kwalitatief goede koffie binnen de hekken van het stadion. De reacties die Feyenoord vanaf vorig seizoen heeft ontvangen op de nieuwe koffiecounters waren dermate positief, dat de club heeft besloten om deze ook te plaatsen op de korte zijdes.

Een kop versie koffie is bij een van de nieuwe koffiecounters verkrijgbaar voor slechts één consumptiemunt. Supporters krijgen er ook een lekker koekje bij. 

Feyenoord - PEC Zwolle wordt zaterdag om 19.45 uur gespeeld in De Kuip. Nog geen kaarten voor deze belangrijke competitiewedstrijd? Kijk op www.feyenoord.nl/tickets